Na úvod jara prohra s Dobruškou

🕒 Sobota 25.3. 15:00, FK Kostelec A – SK Dobruška 0:2 (0:1)

🏆 M GROUP CZ Krajský přebor mužů, 19. kolo

⚽️ 41. a 77. Bílek

👥 Matoušek – Vodička, Klapal, Kaplan, Pups, Kytlík (46. Poledno), Šupler (46. Dostálek), Smola, Cvejn (63. Plocek M.), Müller (46. Andrys), Kotyza (71. Švandrlík)

🟨 53. Andrys – 50. Krahulec

 Vítek – Ježek, Prušinovský

 Městský stadion – Kostelec n.O., 👨‍👩‍👧‍👦 319 diváků

✍️ Zápis z utkání 🎥 stream na TVcom

📸 Fotogalerie z utkání od Zdeňka Fabiánka na Facebooku

💬 Kamil Kaplan, FK Kostelec n.O.: "Očekávání našeho prvního jarního mistrovského utkání předčilo náš výkon a to zejména v prvním poločase, kdy se na jeho konci hosté ujali vedení po rohovém kopu. Po změně stran jsme si vytvořili slibné šance na vyrovnání, z nichž největší skončila na tyči hostující svatyně. O výsledku nakonec rozhodla opět standartní situace hostů, kdy za naši tyč zapadla střela z přímého volného kopu dnes dvougólového střelce Vojty Bílka."

💬 Milan Petřík, SK Dobruška: "Utkání předcházely velmi zajímavé kroky domácích včetně skoro ligového preview. Bylo důležité, abychom v návaznosti na úvodní prohry tomu nepodlehli. Díky tomu, že se nám vrátili někteří hráči do sestavy, jsme to zvládli.I když to nebyla úplně uhlazená hra, byli jsme více na míči a vytvořili si i více šancí. Hráčům děkuji a domácím přeji, aby jim elán vydržel."