Muži A tým – krajský přebor

Ne 16.8. 17:00, FC Spartak Rychnov n. Kn. – Kostelec "A" 1:3 (0:1)

branky: 50. Počtýnský z PK – 42. Jedlička z PK, 65. a 94. Cvejn D.

sestava FC Spartak Rychnov n. Kn.: Junek – Drašnar (82. Vacek), Bárnet, Kábrt, Švarc, Lihařík, Pohl, Veselý (76. Bastos), Zimmer (46. Mňuk), Zajíček, Počtýnský

sestava FK Kostelec "A": Matoušek – Bečka, Klapal (63. Kytlík), Kaplan, Jedlička – Svatoš (95. Brandejs), Říha, Neubecker (46. Kvasnička), Cvejn D. – Cvejn J. (88. Vídeňský), Dostálek (75. Kotyza)

diváků: 380

stadion: Rychnov – tráva rozhodčí: Horský – Martínek, Matula

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam z utkání na TVcom zde 

fotogalerie z utkání zde videoreportáž zde

komentář – FC Spartak Rychnov n. Kn, Václav Brůžek: "Natěšeni po dlouhé pauze a před skvělou návštěvou jsme dostali pořádnou facku. Hosté se uzavřeli do obranné ulity a pouze nakopávali dlouhé míče. Bohužel jim to dnes opět na výhru stačilo. Fotbal se hraje na góly a těch dal soupeř víc. Hlavy vzhůru, jedna prohra nic neznamená. Daleko více vadí zranění našeho Veselého a hostujícího Klapala. Tak snad to nebude nic vážného. Díky našim skvělým fanouškům za báječnou atmosféru."

komentář – FK Kostelec A, David Holman: "V derby před pěknou diváckou kulisou domácí v prvním poločase neproměnili své šance a nás dostala do hry branka před koncem poločasu. Druhý poločas jsme po vyrovnávající brance nic nezabalili, kdy jsme trpělivým, týmovým a bojovným výkonem zápas zlomili na svou stranu. Zraněným přeji brzké uzdravení a hráčům děkuji za odpracovaný zápas. Takto se bojuje o body."