Mimořádná volební valná hromada

Mimořádná volební valná hromada Fotbalový klub Kostelec nad Orlicí si na sobotním jednání zvolila nový výkonný výbor. Ve funkci dlouholetého předsedy skončil Jiří Kotásek. Ve funkcích členů výboru navíc skončili i pánové Stanislav Mára a Pavel Poledno.

Všem třem pánům poděkoval jménem kosteleckých fotbalistů Kamil Kaplan a kapitán A týmu Petr Klapal. Jiří Kotásek navíc převzal i pamětní list z rukou starosty Město Kostelec nad Orlicí Tomáše Kytlíka.

"Je potřeba jejich práci ocenit. Jirka Kotásek a jeho tým fotbal vedli dlouhé roky s nejlepším vědomím a nasazením. Je to práce často neviditelná a nevděčná. Děkujeme. Zároveň si velmi vážíme toho, že volební valnou hromadu navštívil starosta Tomáš Kytlík a místostarosta Dominik Kaplan. Město je pro nás důležitým partnerem a my naopak chceme být důležitým partnerem ve výchově dětí a společenském životě v Kostelci," řekl Kamil Kaplan.

Foto 📸 Zdeněk Fabiánek

⚽️ Mimořádná valná hromada si na svém sobotním zasedání zvolila nový výkonný výbor FK Kostelec nad Orlicí.

➡️ Předsedou fotbalového klubu se stal jednohlasně Kamil Kaplan, členy výboru jsou Lukáš Bolehovský, Lukáš Šrámek, Josef Čihák, Michal Rek, Josef Plocek a Tomáš Žežule.

"Naším cílem je jednoznačně stabilizovat fotbalový klub. Chceme hrát důstojnou roli v krajských soutěží. A to nejen těch mužských, ale především mládežnických. Výchově dětí chceme věnovat maximální úsilí. Klub jsme začali postupně přebírat zhruba před měsícem. Věříme, že první výsledky jsou vidět. Přivedli jsme nového trenéra a tím ze dne na den obrovsky zvedli morálku týmu, přivedli dva nové hráče, zlepšili zázemí pro rozhodčí, teď řešíme materiální zabezpečení všech kategorií a intenzivně se bavíme o marketingu klubu tak, abychom byli zajímaví pro případné sponzory," řekl nový předseda Kamil Kaplan.

Důležité je říct, že zvolený výkonný výbor je jen část nového vedení fotbalového klubu. Vznikl i rozšířený výbor, neformální pracovní skupina = parta lidí, kteří mají náš klub rádi a jsou připraveni novému výboru aktivně pomáhat.