Muži A tým – mistrovské utkání

Ne 17.4. 15:00, FK Chlumec "B" – Kostelec "A" 3:1 (1:1)

 branky: 45. Pilař, 69. a 90. Mrázek – 16. Říha

 sestava Kostelec "A": Matoušek – Klapal, Pups, Dostálek (87. Plocek L.), Vídeňský (66. Kvasnička), Idrissov, Hašek, Říha, Kaplan, Kotyza (76. Bečka), Kytlík

 diváků: 120

 stadion: Lovčice rozhodčí: Trejbal – Šob, Martínek

 zápis z utkání na IS.fotbal zde

stream z utkání na  zde

 komentář – Richard Vlášek, FK Chlumec "B": "Těžké domácí utkání v lovčickém azylu jsme zvládli, ač jsme od 16. prohrávali po brejku a celý zbytek poločasu jsme dobývali branku hostí. Pomohlo nám zpřesnění ve finální fázi a vyrovnání z PK Po obrátce jsme se snažili utkání co nejdříve rozhodnout, ale vázla nám kombinace a byli jsme nepřesní v zakončení. V poslední třetině zápasu jsme tlak vystupňovali a dvěma brankami zápas zlomili, hosté z brejků už neuspěli. Vyhráli jsme 4 zápas v řadě, nadřeli jsme se, poděkování za kolektivní výkon."

 komentář – Kamil Kaplan, FK Kostelec "A: "V utkání jsme se ujali vedení, domácí stihli do poločasu vyrovnat z pokutového kopu. Zlom nastal po změně stran, když se nám nepodařilo skórovat ze samostatného úniku a soupeř dvakrát potrestal naši nedůslednost v defenzivní činnosti. Škoda, k bodovému zisku nebylo daleko."