Muži A tým – krajský přebor

So 19.9. 14:00, Kostelec "A" – TJ Sokol Třebeš 1:2 (0:1)

branky: 20. Říha – 27. Jedlička vlastní, 52. Ryšavý

sestava FK Kostelec "A": Matoušek – Bečka (46. Kytlík), Kaplan, Klapal, Jedlička – Dědeček (85. Brandejs), Kvasnička (86. Vídeňský), Říha, Cvejn D. (46. Svatoš) – Dostálek, Cvejn J.

sestava TJ Sokol Třebeš: Heřman – Tesař, Kudrna, Štajer, Jandík, Kincl (81. Franta), Fridrich J. (74. Fridrich P.), Ryšavý, Pospíchal (46. Kosyak), Majer, Krykorka

diváků: 155

stadion: Městský stadion – Kostelec rozhodčí: Vítek – Nymsa, Šedivý

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam z utkání na TVcom zde 

komentář – FK Kostelec A, David Holman: "Hosté vstřelili branku a od té doby bránili v hlubokém bloku na vápně. Když už se můžeme dostat do utkání díky vyrovnání, tak za minutu inkasujeme znovu. Obléhali jsme branku hostů, ale bez výrazného efektu."

komentář – TJ Sokol Třebeš, Vlastimil Krykorka: "Dnešních bodů – prvních z Kostelce vůbec, si moc ceníme. Důvodů je hned několik. Kvalitní vyřešení problémů s marodkou obránců, obětavost a nasazení všech hráčů, efektivita v zakončení i psychická odolnost ve vyhroceném závěru utkání. Přesto že domácí měli po většinu zápasu více ze hry, jejich převaha byla naštěstí dost planá. My naopak dva ze tří nájezdů proměnili. A fotbal je naštěstí právě o gólech. Kluci díky , ono to půjde…"