Muži A tým – krajský přebor

So 12.9. 16:30, SK Dobruška – Kostelec "A" 1:4 (1:2)

branky: 24. Bohuňovský – 16. Dostálek, 45. Kvasnička, 65. Říha z PK, 92. Jedlička

sestava SK Dobruška: Effenberk – Flígr (62. Hrabar), Gazdík, Pago, Týfa (46. Bano), Moník, Majer (77. Brožek Š.), Krahulec, Bohuňovský, Brožek M. (34. Jirásek), Jánský

sestava FK Kostelec "A": Matoušek – Bečka, Kaplan, Klapal, Jedlička – Dědeček (84. Kytlík), Kvasnička (89. Cvejn D.), Říha, Svatoš (37. Plocek L.) – Cvejn J. (80. Kotyza), Dostálek (87. Vídeňský)

diváků: 120

stadion: Dobruška rozhodčí: Podhajský – Slavíček, Martínek

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam z utkání na TVcom zde 

komentář – SK Dobruška, P. Jánský: "Proč HR neudělil červenou kartu hostujícímu hráči, který již hrál se žlutou za zákrok, kdy našeho hráče odvezla sanitka a diagnóza je hodně špatná, ví asi jen on sám. Hostující stratég Petřík hráče okamžitě vystřídal a zamezil, aby hostující mužstvo dohrávalo v 10. Ani na druhý pokus jsme nepotvrdili zlaté body z venku. Blahopřání do Kostelce. Dvě branky v posledních sekundách obou poločasů jsou kruté – ta první nás asi zlomila."

komentář – FK Kostelec A, Milan Petřík: "Domácí obměnili kádr i herní projev a výhry z venku nebyly náhodné. I proto jsme v přípravě na zápas věnovali více tomu, co nás čeká. Vzhledem ke zpackanému výkonu v minulém kole jsme potřebovali bodovat a na hráčích to bylo vidět. V 1. poločase jsme udělali mnoho nepřesných přihrávek a ve 2. půli jsme nedokázali dotáhnout slibné akce. Hráčům děkuji za podvedený výkon. Domácím přeji pokračování v nastoupené cestě, která jim další body přinese. Klobouk dolů před Jardou Monikem."