Muži A tým – mistrovské utkání

Ne 17.11. 13:30, FC Spartak Rychnov n.Kn. – Kostelec "A" 0:1 (0:1)

branky: 33. Řehák z PK

sestava FC Spartak Rychnov n.Kn.: Junek – Mňuk (69. Bittner), Stieber, Diblík, Pohl, Flavio, Zimmer (72. Švarc), Kábrt, Bárnet, Zajíček, Počtýnský

sestava FK Kostelec "A": Matoušek – Vodička, Klapal, Kaplan, Šrámek – Cvejn D., Kvasnička (82. Ježek), Říha, Plocek L. (89. Holman) – Cvejn J., Řehák (74. Plocek M.)

diváků: 200

stadion: Rychnov – tráva rozhodčí: Škoda – Vítek, Janeček

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam na TV.com zde

fotogalerie z utkání na webu fotbalfoto zde

komentář – Václav Brůžek, FC Spartak Rychnov n.Kn.: 

"Dnešní utkání ovlivnil silný vítr proti kterému jsme hráli v 1. půli. Navíc výkon za moc nestál. 2. poločas jsme byli jasně lepší a prohrát jsme si rozhodně nezasloužili. Posledních 15 minut soupeř šlapal vodu, ale dnes bychom nedali gól ani kdybychom hráli do půlnoci. Prohrát z penalty je kruté. Budu věřit, že rozhodčí viděl přesně kde ke kontaktu došlo"

komentář – Milan Petřík, FK Kostelec "A": 

"Po vyrovnané 1. půli s naším vedením měl druhý poločas tři fáze, úvod kdy nás domácí zatlačili ale bez šance. Po hodině hry jsme měli pěti minutovku na zvýšení a závěr, kdy nás domácí dostali pod tlak, podržel nás 2x brankář. Vítězství je o to cennější, že jsme měli velké zdravotní problémy a poděkování tak patří všem hráčům. Vzadu vynikali Kaplan s Klapalem a v poli Řehák s Danem Cvejnem. Po 7 kolech 4 body a na konci 20 bodů, ale není to tak růžový a musíme se všichni poučit a zlepšit. Hezkou přestávku a v lednu jdeme na to."