Muži B tým – mistrovské utkání

Ne 13.10. 15:30, TJ Sokol Kostelecká Lhota – Kostelec "B" 1:3 (1:1)

branky: 11. Rešl – 27. Sejkora, 52. Plocek O., 63. Plocek L.

sestava TJ Sokol Kostelecká Lhota: Adamčiak – Jakubec, Štěpán, Tobiška, Rešl, Rejchrt (61. Hejčl), Briesel (68. Rypal), Scholze, Oberreiter, Jošt, Filip

sestava FK Kostelec "B": Jiroušek – Klapal, Forche (72. Johanides), Horák, Ježek, Plocek L. (85. Andrys), Sejkora (68. Trejtnar), Plocek M. (46. Kytlík), Sameljak, Ševčík, Plocek O.

diváků: 127

stadion: Kostelecká Lhota rozhodčí: Bogdan – Petr, Hlavsa

zápis z utkání na IS.fotbal zde 

komentář – Daniel Faltys, TJ Sokol Kostelecká Lhota:

"V derby s kosteleckým béčkem jsme byli v první půli vyrovnaným soupeřem. Dokonce jsme šli po pěkném centru Petra Jakubce do vedení, když se prosadil náš kapitán David Rešl. Bohužel jsme soupeři dopřáli vyrovnávací gól na zlatém podnose a druhý poločas už pak fyzicky nevydrželi. O vítězství Kostelce rozhodl Ondra Plocek, paradoxně náš bývalý hráč (který ale slíbil, že se k nám v zimě vrátí). Tak snad na jaře nastanou lepší časy, protože do konce podzimu na nás zbývají ještě béčka Rychnova a Dobrušky a to bude velmi tvrdý oříšek."

komentář – Milan Bořek, FK Kostelec "B": 

"Utkání a DERBY kola se odehrálo před velice slušnou diváckou kulisou za krásného fotbalového počasí. Obě mužstva nastoupila bez svých opor a tak dostali šanci další hráči. V první půli byla hra vyrovnaná, ale domácí lépe kombinovali a drželi míč na kopačkách, a tak půle skončila zaslouženou remízou. Do druhé části jsme nastoupili více soustředění a chtěli strhnout výhru na svoji stranu, což se nám také nakonec povedlo. Děkuji týmu za odbojované utkání a věřím, že se to promítne do dalších utkáních, které nás ještě čekají."