Muži A tým – mistrovské utkání

Ne 22.9. 16:30, Nový Bydžov – Kostelec "A" 3:1 (1:1)

branky: 32. a 78. Blažek, 66. Ševčík z PK – 45. Plocek L.

sestava Nový Bydžov: Průcha – Muller, Holec, Hlušička, Mokošín, Ševčík (84. Voňka), Trejbal, Vincour (88 Novák), Blažek, Mokošín, Voldán (71. Bekera)

sestava FK Kostelec "A": Matoušek – Vodička (83. Plocek M.), Kaplan, Klapal, Jedlička – Cvejn M. (83. Ježek), Říha, Kvasnička, Cvejn D. – Holman (1. Plocek L.), Cvejn J.

diváků: 96

stadion: Nový Bydžov rozhodčí: Franěk – Škoda, Šedivý

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam na TV.com zde

komentář – Petr Průcha, Nový Bydžov: 

"Věděli jsme moc dobře o kvalitách Kostelce. V 1. půli byli hosté lepší, měli více možností ke skórování, stav 1:1 byl pro nás milosrdný. Z našeho výkonu jsem byl rozpačitý a vůbec se mi nelíbil. Nelíbil se mi ani na začátku 2. půle, navíc po naší chybě jsme šli v 53. minutě do deseti. Po vyloučení jsme se ještě chvíli hledali a od 60. minuty jsme konečně přestali řešit věci okolo a začali se soustředit na sebe. Výsledkem byla nejlepší pasáž utkání a vítězství o 2 branky, které skutečně bolelolo."

komentář – Milan Petřík, FK Kostelec "A":

"Ve 2. minutě tyčka domácích nás nevystrašila, naopak do 30. minuty jsme byli lepší ale opět tyč, 2 šance, penalta a nic! A tak nás domácí potrestali – 1:0, štěstí po rohu domácích se obrátilo a vyrovnali jsme. Druhá půle se hodnotí těžce – po vyloučení domácích se to nezvládlo, nebudu brečet, jen konstatovat pro celý fotbal. V obci zaplatíš pokutu a v další klidně další. V hokeji tě pošlou do třech, jen ve fotbale to platí každou minutu a v každé obci jinak a tak musíme chodit do školek aby se fotbal zachránil."