Muži B tým – mistrovské utkání

So 31.8. 17:00, Kostelec "B" – TJ Velešov Doudleby 0:1 (0:0)

branky: 86. Hudousek

sestava FK Kostelec "B": Kozel – Šrámek (75. Čihák), Šeda, Vilímek, Kubíček, Řehák (85. Kaplan), Sameljak (65. Kytlík), Trejtnar, Plocek M., Ševčík, Plocek O.

sestava TJ Velešov Doudleby: Gartner – Mazura Mi., Krmaš, Luňáček, Mazura Ma. (46. Šponar), Šrámek (88. Fogl), Kotyza, Píro, Brandejs (64. Chaloupka), Mazura T. (92. Teplý), Hudousek

diváků: 60

stadion: Městský stadion – Kostelec rozhodčí: Jindáček – Gernát, Fuchsa

zápis z utkání na IS.fotbal zde 

komentář – Milan Bořek, FK Kostelec "B": 

"V 1. půli jsme byli lepším týmem a kdybychom dali 2-3 branky nikdo by se nedivil. Ve druhém poločase soupeř začal hrát zodpovědněji a místy byl i lepším týmem. Když už míč mířil do prázdné branky, obránce hostí ho vykopl z čáry a bylo otázkou času, kdy přijde pravidlo nedáš – dostaneš. To bohužel přišlo v 86 min po akcí hostů do rozhozené obrany. Dnes bychom nedali branku, ani kdybychom hráli do půlnoci. Věřím, že jsme si si nemohoucnost vybrali až do dna a v dalším utkání už tu smůlu protrhneme. byť to trvá 270 min."

komentář – Jakub Šrámek, TJ Velešov Doudleby:

"Jak už psal vlastně trenér domácích, tak v 1. poločase mohl Kostelec vést 2:0. Ve 2.poločase se karty obrátili a jak ubíhal čas, tak jsme soupeře čím dál tím více přehrávali a to především fyzicky. Věříme, že nám tohle vítězství pomůže a navážeme na kvalitní 2. poločas v dalším domácím utkání s Rychnovem."