Muži A tým – mistrovské utkání

Ne 18.8. 17:00, TJ Spartak Police n. Metují – Kostelec "A" 3:1 (1:1)

branky: 12. Ansuma, 65. Klapkovský, 80. Havrda – 34. Cvejn M.

sestava TJ Spartak Police n. Metují: Vacho – Ansuma, Kudláček, Káva (77. Awuku), Jandík, Havrda (87. Mucha), Matějka, Klapkovský (85. Melichar), Hauschke (81. Růžička), Tošovský, Jaroš (13. Franc)

sestava FK Kostelec "A": Matoušek – Šrámek, Klapal, Kaplan, Jedlička – Cvejn D. (39. Plocek L.), Kvasnička, Říha, Cvejn M. – Cvejn J., Holman (77. Ježek)

diváků: 619

stadion: Police n. Metují rozhodčí: Bačo – Trejbal, Kekelák

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam na TV.com zde

komentář – Karel Klimeš, TJ Spartak Police n. Metují:

"Dnes se na našem hřišti představil celek, který v minulé sezóně oprávněně bojoval o příčky nejvyšší. Vstup do utkání se povedl a po vedoucí brance přišla sprcha v podobě vyloučení domácího hráče. Ve druhém poločase naše bojovnost přinesla dvě branky v síti soupeře. Pouťové utkání se vydařilo a Polický FAN club zasluhuje obdiv. Vynikající choreo. Výhra je věnována bývalému hráči Aleši Pozděnovi, který oslavil životní jubileu"

komentář – Milan Petřík, FK Kostelec "A":

"Stejný začátek jako v 1. kole, dvě dobré příležitosti rovná se nic. A z rohu dostaneme gól, mdlý výkon mělo změnit vyrovnání a ČK domácích. Nestalo se a nevyužitá šance Holmana odstartovala nadšenou hru domácích proti rozporuplnému výkonu většiny našich hráčů. Domácí to zaslouženě potrestali, to že Police bude velkým překvapením jsem čekal, ale že bude mít takto široký dobrý kádr mě překvapilo. Dnes jsme to nezvládli."

fotogalerie z utkání zde