Muži A tým – mistrovské utkání

Ne 18.11. 13:30, Spartak Rychnov – Kostelec "A" 1:1 (0:0) PK 2:4

branky: 73. Říha z pen.

sestava: Matoušek – Vodička (41. Kvasnička), Kaplan, Kadavý, Šrámek – Cvejn M., Cvejn J. (83. Brandejs), Říha, Jedlička – Kollár (70. Cvejn D.), Zajíček

diváků: 150

stadion: Rychnov – tráva

rozhodčí: Bečvář – Podhajský, Kekelák

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam utkání na TVcom zde

komentář – Václav Brůžek, Spartak Rychnov:

"Utkání výrazně ovlivnila přísná červená karta v úvodu utkání. I o deseti jsme statečně vzdorovali soupeři a nezlomilo nás ani nucené střídání Počtýnského, ani vedení hostů z penalty. Pět minut před koncem jsme se dočkali zaslouženého vyrovnání. Pochvala týmu za odmakaný výkon. Stav hřiště je bohužel vizitka toho kdo se o něj stará. Původně se mělo hrát na umělce… Děkuji všem, kteří pomohli náročný podzim přežít. Věřím, že na jaře bude podstatně lépe. Vzhůru za záchranou !"

komentář – Miroslav Umlauf, FK Kostelec:

"V Rychnově se nám tradičně nedaří, ale dnešní utkání nemělo ani z jedné strany moc parametry KP. Nepomohl tomu ani terén, byť na 18. listopadu super plac. Lepší jsme sice byli, ale když už jsme si vypracovali šanci, v koncovce jsme byli zbrklí. Pochvala za přístup k penaltám. Za celý podzim chci jménem celého výboru poděkovat všem hráčům, trenérům, vedoucímu i masérovi – super práce kluci !"