Muži A tým KP – 12. kolo

So 28.10. 14:30, Nové Město – FK Kostelec "A" 1:1 (0:0), pen. 4:5

Branky: 86. Řehák

Sestava: Ikizgül – Klouda, Krupka (90. Plocek M.), Kaplan, Jedlička – Šrámek (74. Plocek L.), Řehák, Klapal, Kvasnička, Cvejn J. – Říha

Diváků: 50

Zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam na TVcom zde 

Komentář – domácí, MFK Nové Město:

"S návratem na domácí umělku jsme předvedli nejlepší podzimní domácí výkon. Opticky vyrovnané utkání bez výrazných gólových šanci jsme mohli zlomit definitivně ve svůj prospěch defacto jedinou vyloženou šancí Klikara, potvrdilo se však klišé "nedáš – dostaneš" a chvilku na to, vyrovnal hostující Řehák. Jízlivě reakce hostů na hráči plochu v plně nahotě ilustrují stav, prostředí a morálku panující v českém fotbale, které jsou na bodů mrazu."

Komentář – Miroslav Umlauf, FK Kostelec:

"Jsme rádi za 2 body, které se nerodily snadno, respekt k bojovné hře soupeře. Byť to běžně nedělám, dovolím si zareagovat na komentář zástupce domácích. Znalí vědí, že to má Nové Město s podmínkami kolem travnaté hrací plochy složité, chápu tedy, že aktuální situace byla pro domácí komplikovaná, ALE vždy je přeci klíčové zdraví hráčů. Nechápu člověka, který v pátek dočasně prodloužil certifikát UMT v NM (100% havarijní stav) – snad tam nepustíte děti, my jsme "rádi", že jsme přišli jen o 1 hráče."