Muži A tým – krajský přebor

So 10.10. 14:00, Kostelec "A" – FC Slavia Hradec 1:4 (0:2)

branky: 76. Kotyza – 26. a 58. Řezáč, 21. Derner, 50. Brázda

sestava Kostelec "A": Matoušek – Bečka (46. Vídeňský), Klapal, Kaplan, Jedlička – Cvejn J. (46. Cvejn D.), Říha, Kvasnička, Neubecker (73. Kytlík), Kotyza – Dostálek (68. Plocek L.)

sestava FC Slavia Hradec: Moník – Šolc (83. Štipák), Dědeček (78. Lán), Brázda, Kosař (64. Hloušek), Houdek, Veselý, Špaček, Derner (68. Linhart), Poláček (82. Václavíček), Řezáč

bez diváků

stadion: Městský stadion – Kostelec rozhodčí: Nymsa – Šotek, Lukes

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam utkání na TVcom zde

fotogalerie z utkání zde

komentář – Kostelec "A", David Holman: "Gratuluji mému kamarádovi, trenérovi hostů Pepovi Boučkovi k výhře. Jsme možná jediný tým, který je za tuto vynucenou a otravnou pauzu rád. Všem přeji hezké svátky a zase po novém roce."

komentář – FC Slavia Hradec, Josef Bouček: "Byť výsledek vypadá jednoznačně, tak tomu neodpovídala předvedená hra. Z naši strany byla první půle statická a na těžkém terénu jsme hráli zbytečně složitě. Ve druhé půli jsme se vrátili k naší hře a i když to nebylo pořád optimální, tak jsme dovedli utkání do vítězného konce. Pro domácí je s ohledem na předvedenou hru výsledek krutý. Přeji novému realizačnímu týmu Kostelce v čele s Davidem Holmanem hodně úspěchu v další práci."