Nový trenér A mužstva

📣 Ještě loni trénoval ligové FK Pardubice, teď přebírá A mužstvo Fotbalový klub Kostelec nad Orlicí ⚽️

➡ Jaroslav Novotný se stal novým trenérem A týmu kosteleckých fotbalistů, kteří hrají krajský přebor Královéhradeckého kraje. Do kabiny přichází jen týden před startem mistrovských soutěží a navíc v době, kdy je Kostelec v tabulce nejvyšší krajské soutěže na posledním místě.

„Potřebovali jsme dát mužstvu nový impuls. Atmosféra, která panuje není dobrá a my věříme, že s příchodem nového trenéra dojde k zásadní změně v myšlení hráčů. Jaroslav Novotný je špičkový trenér, velký odborník a respektovaná osobnost. V sobotu se navíc sejde volební valná hromada klubu, zvolí se výkonný výbor a jsme přesvědčeni, že stojíme na startu nové éry kosteleckého fotbalu. Bylo by krásné krajský přebor zachránit, ve skrytu duše v to doufáme a uděláme maximum, aby se to povedlo. Důležitější však pro nás v tuto chvíli je stabilizace kádru a zlepšení celkového vnímání kosteleckého fotbalu,“ říká dosavadní hrající trenér Kamil Kaplan.

Hlavním trenérem FK Kostelec je tedy Jaroslav Novotný, jeho hrajícím asistentem zůstává Kamil Kaplan a vedoucím mužstva je Jan Vodička.

První utkání jarní části sezóny svěřenci exligového kouče Novotného sehrají v sobotu 11. března na domácím hřišti s Hořicemi. Výkop zápasu je ve 14:30 hodin.