Muži A tým – mistrovské utkání

So 1.10. 16:00, TJ Sokol Třebeš – Kostelec "A" 2:1 (1:1)

 branky: 22. Ryšavý, 50. Neugebauer – 45. Sameljak

 sestava Kostelec "A": Matoušek – Klapal, Kaplan, Muller, Říha, Pups, Poledno (46. Dyrc), Havel (87. Sejkora), Kotyza, Sameljak (73. Bečka), Kytlík

 diváků: 75

 stadion: Třebeš rozhodčí: Beránek – Turek, Žerovnický

 zápis z utkání na IS.fotbal zde

stream z utkání na  zde

 komentář – Vlastimil Krykorka, TJ Sokol Třebeš: "Dnes jsme chtěli bodovat. Na soupeře jsme vlétli, ale z našeho půlhodinového tlaku jsme vytěžili jen jediný gól. Těsně před poločasem navíc soupeř z rohu vyrovnal. Naštěstí v úvodu druhého poločasu jsme dost lacino znovu skórovali. A pak to za stálého deště byl už spíše soubojový duel. Oceňuji ale, že i přes těžký terén bylo na obou stranách minimum ostrých faulů. Body mají pro nás opravdu cenu zlata. protože když se daří umí vyhrávat každý bambula , ale dnes to bylo hlavně o morálu. Díky."

 komentář – Kamil Kaplan, FK Kostelec "A: "Více bojovné než pohledné utkání na těžkém terénu. Mrzí zbytečně inkasovaná branka v úvodu druhé půle. Měli jsme snahu a možnosti vyrovnat, dokonce se nám to i podařilo, ale proti byla píšťalka hlavního rozhodčího. Děkuji zejména našim mladým hráčům v sestavě, kteří nezklamali a pro které důrazná hra domácích nebyla vůbec jednoduchým úkolem."