Muži A tým – mistrovské utkání

Ne 11.9. 13:00, FC Spartak Rychnov n. Kn. – Kostelec "A" 3:0 (3:0)

 branky: 3. Kábrt, 17. Počtýnský, 42. Zajíček 

 sestava Kostelec "A": Matoušek – Klapal, Kaplan, Kotyza, Muller, Řehák (76. Poledno), Dostálek, Říha, Havel (58. Kytlík), Hašek (67. Idrissov), Pups

 diváků: 150

 stadion: Rychnov n. Kn. rozhodčí: Vítek – Filip, Urban

 zápis z utkání na IS.fotbal zde

stream z utkání na  zde

 komentář – Václav Brůžek, FC Spartak Rychnov n. Kn.: "Super! Super! Super! Jsme moc rádi za neskutečný vstup do soutěže. Derby je pro nás vždy těžké, ale tentokrát nám pomohl rychlý gól a skvělý poločas 3:0. Ve druhém poločase jsme si výsledek pohlídali a s přehledem zápas dovedli do vítězného konce. Tak si užijme pár hodin na prvním místě. Před rokem bychom si takové postavení v tabulce a hlavně předvedené výkony težko představili. Děkuji všem, kteří se o náš úspěch zasloužili."

 komentář – Kamil Kaplan, FK Kostelec "A: "Rychnovští o svém vítězství v derby rozhodli v prvním poločase, kdy se jim podařilo potrestat naše chyby v bránění hráčů soupeře. Nám se skóre z našich příležitostí korigovat nepodařilo. Ve druhém poločase jsme se sice dostali více do hry, ale dobře hrající domácí si výsledek pohlídali a zaslouženě si připisují další vítězství, k čemuž jim gratulujeme."