Mladší žáci – víkendové turnaje 4.9. – 5.9.

komentář – Kostelec/Častolovice: "V sobotu odehráli naši borci 1. turnaj OP v Javornici. Výsledkově se sice příliš nedařilo, ale i tak se několik fotbalových věcí povedlo a za to jsme rádi. Bohužel nás trochu dohnala marodka a tak si všichni museli opravdu hrábnout až na dno svých sil.

Velká poklona patří pořadateli z Javornice za přípravu a servis na turnaji (ovoce a drobné sladkosti dostali kluci od pořadatele poprvé – děkujeme) !!!

Javornice – Kostelec/Častolovice 4:2 ; Branky: Beneš 2x

Vamberk – Kostelec/Častolovice 3:2 ; Branky: Beneš , Šupler

Č. Meziříčí – Kostelec/Častolovice 4:0

Sestava: Archman – Svátek, Fabián, Beneš, Zavacký, Barvínek, Šupler, Trejtnar, Bělka, Adamec

V neděli jsme pak odehráli 2. kolo KP v Malšově Lhotě , kde jsme se utkali kromě domácího týmu znovu s Týništěm n.O. Kluci vlétli do úvodního zápasu s Týništěm jako uragán a už po třech minutách jsme vedli 2:0. Pak sice přišli nějaké nepřesnosti a zbrklá zakončení, ale přesto se podařilo vsítit další dvě branky a zaslouženě zvítězit 4:0. Branky: Šťastný 3x , Fabián

Domácí tým byl pak o něco tvrdším oříškem. Opět jsme byli lepší, vytvářeli si šance, ale 1. gól jsme nakonec dostali my. Kluky to ale nezlomilo a zápas naprosto po zásluze otočili na 2:1 v náš prospěch.

Branky: Kyncl , Halíř

Stejně jako v úterý musíme pochválit celý tým za předvedený výkon!!

Sestava: Beneš – Kapucián, Halíř, Fabián, Keprta, Sládek, Šupler, Kyncl, Šťastný, Frýda, Barvínek