Muži A tým – krajský přebor

Ne 4.10. 15:00, TJ Červený Kostelec – Kostelec "A" 4:1 (2:0)

branky: 19. Vejman, 22. Čáp, 55. Hlava, 59. Hundák – 75. Jedlička

sestava TJ Červený Kostelec: Středa – Kováčik, Vejman, Petrů, Veseleňák, Prokop, Tipelt (66. Rudolf), Srkal, Hundák, Hlava (78. Kubeček), Čáp (89. Frýba)

sestava Kostelec "A": Matoušek – Klapal, Jedlička, Říha, Kaplan, Kvasnička, Dostálek, Cvejn D. (73. Brandejs), Kytlík (46. Bečka), Dědeček (46. Dědeček), Svatoš (58. Neubecker)

diváků: 45

stadion: Červený Kostelec rozhodčí: Koutník – Říha, Janeček

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam utkání na TVcom zde

komentář – TJ Červený Kostelec, Robert Hanuš: "Po třech domácích porážkách jsme už potřebovali bodovat a povedlo se. Solidní první poločas z naší strany a vedení mohlo být i vyšší, druhý poločas jsme si výsledek pohlídali a jsme za tři body rádi. Mám radost, že se naše výkony zlepšují a tím přicházejí i potřebné body. Čerstvý třicátník Hlava dnes byl skoro u všech branek a doufám, že mu to vydrží i nadále. Chvála fanouškům za skvělé povzbuzování a velmi dobrý výkon podala i trojice rozhodčích."

komentář – Kostelec "A", David Holman: "První poločas jsme ustrašeným výkonem domácím dovolili vstřelit dvě branky. Druhý poločas jsme se dostali do optického tlaku, zatlačili jsme soupeře, ale bez výraznějších šancí."