Starší přípravka – Ondrášovka Cup v Náchodě

Starší přípravka AFK Častolovice/FK Kostelec nad Orlicí slaví postup do 3.kola Ondrášovka Cupu!

V úterý 29.9.2020 jsme se s mužstvem starší přípravky zúčastnili 2.kola Ondrášovka cupu v Náchodě. Počasí nebylo vůbec příjemné a i trávník byl značně podmáčený, ale kluci se i přesto moc těšili.

V prvním zápase nás čekal asi největší favorit turnaje, Letohrad. Utkání jsme bohužel prohráli 1:3, hra nebyla vůbec špatná, ale zradila nás koncovka.

V dalším zápase nás čekala naše noční můra, Horní Jelení. Narozdíl od turnaje v Lázních Bohdaneč jsme soupeře vůbec k ničemu nepustili, bohužel jsme ale opět neproměnili šance a soupeř nám z jediné střely na branku dal gól.

Po remíze 1:1 nám bylo jasné, že už si další klopýtnutí nemůžeme dovolit a navíc musíme nastřílet víc branek než Horní Jelení. A to nás čekal v následujícím zápase další adept na postup, tým Náchoda. Kluci ale zápas v pohodě zvládli a vyhráli 3:1. V dalším zápase jsme jednoznačně přehráli Trutnov 8:0 a vylepšili si tak pozici před posledním zápasem s Hořicemi. I poslední zápas kluci v pohodě zvládli a vyhráli jsme 5:1. Tyto výsledky nám nakonec zajistily 2. místo a kýžený postup.

Všichni hráči si zaslouží obrovskou pochvalu za reprezentaci obou oddílů, do jednoho se rvali jako lvi a postup byl naprosto zasloužený.

Již druhý rok po sobě budeme hrát 3.kolo Ondrášovka Cup, to znamená, že jsme opět postoupili mezi 64 nejlepších týmů z celé České republiky. To si myslím, je obrovský úspěch.

A teď hurá do třetího kola, kde už nás budou čekat, stejně jako loni, ligová mužstva.

Mužstvo nastoupilo v tomto složení:

Beneš Marek, Kapucián Tomáš, Kyncl Václav, Kubec Daniel, Fabián Marek, Sládek Josef, Keprta Vojtěch, Barvínek Matěj, Šupler Filip, Trejtnar Tadeáš, Lubínek Jan