Muži B tým – okresní přebor

So 19.9. 16:00, TJ Sokol Kostelecká Lhota – Kostelec "B" 1:0 (1:0)

branky: 6. Rešl

sestava TJ Sokol Kostelecká Lhota: Adamčiak – Jakubec (90. Rypal), Flíger, Till, Rešl, Plocek, Faltys, Filip, Štěpán, Hejčl, Oberreiter

sestava FK Kostelec "B": Řehák – Plocek M., Čihák (46. Vídeňský), Sameljak, Šrámek, Neubecker (65. Bečka), Plocek L., Vilímek, Ježek, Sychra (65. Kytlík), Kotyza (46. Brandejs)

diváků: 115

stadion: Kostelecká Lhota rozhodčí: Kubišta – Kubánek, Česák

zápis z utkání na IS.fotbal zde

komentář – TJ Sokol Kostelecká Lhota, Daniel Faltys: "Po 4 porážkách v řadě jsme potřebovali bodovat a to se podařilo. Rychlým gólem kapitána Davida Rešla po skvostné akci Petra Jakubce jsme soupeře z Kostelce rozhodili a následnou důkladnou defenzivou přečkali první půli. Ve druhém poločase už jsme zaparkovali autobus před vlastní šestnáctkou a hosté ze svého enormního tlaku kýžený gól prostě nevytěžili. Slova legendárního trenéra Pospíchala se tak potvrdila a my jsme nesmírně rádi, že jsme si po měsíci plného útrap mohli užít vítězný pokřik. Díky všem hráčům Lhoty za obětavý výkon v utkání s městským favoritem.."

komentář – FK Kostelec B: "Je to pořád dokola. Celý zápas držíme míč dobýváme branku soupeře a nejsme schopni vstřelit branku."