Muži A tým – mistrovské utkání

Ne 3.11. 14:00, FK Černilov – Kostelec "A" 1:2 (1:0)

branky: 42. Hrubý  75. Cvejn M., 86. Cvejn D.

sestava FK Černilov: Šebesta – Charous, Svatoň, Schwarzer, Matoušek (69. Štěnička), Urban, Šmied, Hrubý (46. Roubal), Hušek, Daněk

sestava FK Kostelec "A": Jiroušek – Vodička, Klapal, Kaplan, Šrámek – Cvejn M. (90. Plocek M.), Kvasnička, Cvejn D., Jedlička (81. Horák) – Cvejn J., Holman (63. Řehák)

diváků: 100

stadion: Černilov rozhodčí: Šedivý – Nymsa, Janeček

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam na TV.com zde

komentář – Martin Šmied, FK Černilov: 

"Hosty jsme od začátku pouštěli do příliš velkého množství šancí: přesné míče za obranu, nebezpečné standartky. Vše jsme přežili, sami zahodili dvě velké šance a až Hrubého hlavičkou se dostali do vedení. Po změně stran jsme už ale brankáře výrazně neohrozili. Kostelec dál okupoval naše vápno,, opět měl víc důrazu a spoustu standartek, a tentokrát byl v koncovce úspěšný."

komentář – Milan Petřík, FK Kostelec "A": 

"Hned v úvodu standartní situace vytažená na roh, z něho tyč a výkop z brankové čáry a poté další příležitosti nevyužity. Potom přišlo to na co dojíždíme celý podzim – 3 dobré brejkové akce domácích a poločas 1:0. Byť frustrovaní z první půle, skóre se nám konečně podařilo otočit. Ikdyž jsme tolik šancí už neměli, druhou branku jsme vstřelili se štěstíčkem, které nám na podzim není nakloněno, vstřelili. Za daleko lepší přístup než v minulém kole jsem rád, ale na pochvalu to ještě není."