Muži B tým – mistrovské utkání

So 2.11. 14:00, Kostelec "B" – TJ Sokol Černíkovice 2:4 (1:1)

branky: 36. Sychra, 50. Řehák – 20. a 68. Stodůlka, 80. Plašil, 82. Hanuš

sestava FK Kostelec "B": Kozel – Kytlík, Čihák (60. Vilímek), Forche, Šeda, Ježek, Řehák, Sychra (76. Andrys), Plocek M., Sameljak, Plocek O.

sestava TJ Sokol Černíkovice: Křoustek – Mondík, Víteček, Rýznar, Stodůlka, Pavel (89. Vašata), Šenkýř, Hanuš, Voltr (66. Dušek), Kopecký, Plašil

diváků: 35

stadion: Městský stadion – Kostelec rozhodčí: Pšenička – Nohejl, Skyba

zápis z utkání na IS.fotbal zde

komentář – Milan Bořek, FK Kostelec "B": 

"Dnes jsme chtěli odehrát důstojné utkání proti kvalitnímu soupeři, což se nám povedlo a půle skončila remízou. Ke všemu hostům byla udělena ČK. Ve druhé části jsme šli do vedení a k tomu 3x sami na branku, ale pojišťovací gól nedali. Po tomto se soupeř semknul dokupy a třemi brankami utkání otočil a zaslouženě zvítězil. Každý z týmu by se nad sebou měl zamyslet ohledně přístupu k zápasu (naivita, lajdáckost) a ke kolektivu jak se má hrát – dnes nám to soupeř dokonale ukázal! Věřím, že v zimní pauze vše vyřešíme a na jaře budeme hrát důstojněji než na podzim."

komentář – Josef Stodůlka, TJ Sokol Černíkovice: 

"Do Kostelce jsme jeli bez 4 hráčů základního kádru se značnými obavami. Na kluzkém povrchu trpěla kvalita hry a my jsme nemohli uplatnit svoji největší zbraň – hru po zemi. Před přestávkou se nesmyslně nechal vyloučit náš útočník, proto byl výsledek remízový. Po přestávce i v 10 hráčích zavelel náš nejlepší hráč Jan Plašil, strhl všechny k vynikajícímu výkonu a získali jsme 3 body. Děkuji týmu za pěkný fotbal."