Muži B tým – mistrovské utkání

So 26.10. 14:30, TJ Sokol Deštné v O.h. – Kostelec "B" 10:3 (3:1)

branky: 29. 30. 59. a 60. Práza, 33. Kříž, 49. 87. a 89. Kárník, 57. a 82. Macháček – 5. Šeda, 70. a 84. Holman

sestava TJ Sokol Deštné v O.h: Sýkora (71. Bartoš) – Slavíček (60. Kulhavý), Vávra, Macháček, Práza, Kříž, Kárník, Koza (71. Hofman), Macek, Vítek, Tuček

sestava FK Kostelec "B": Jiroušek – Johanides, Andrys, Forche, Horák, Kytlík, Šeda, Kubíček (39. Čihák), Holman, Sychra, Plocek O.

diváků: 121

stadion: Deštné v O.h. rozhodčí: Hvězda – Nedvídek, Nosek

zápis z utkání na IS.fotbal zde 

komentář – Pavel Novák, TJ Sokol Deštné v O.h.:

"Na domácím hřišti jsme chtěli oživit neporazitelnost a zároveň nás strašila prohra, která nám dala možná víc než výhra po kolapsu v Častolovicích. Výsledek zápasu odpovídá dění na hřišti, ikdyž hosté začátek zápasu měli dobře rozehraný. Během dvou našich utkáni viděli diváci 22 golů. Nezávidím trenéru hostí mému kamárádovi Milanovi, že se do takové situace dostal. Dnes jsme dali deset golů, před týdnem devět dostali tak nevim jestli za týden v Rychnově to stačíme počítat. Velká pochvala trojici rozhodčím."

komentář – Milan Bořek, FK Kostelec "B": 

"Popravdě nevím co napsat po tomto utkání. Nejsem Christian Anderssen, abych tady psal pohádky na nějaké "kdyby". Samotný výsledek je tak odstrašující, že se vážně KAŽDÝ MUSÍ ZAMYSLET co a jak dál! Dvě kola do konce a pak bude na přemýšlení dost času, jestli se má vůbec o čem přemýšlet a chuť přemýšlet! Jediné co se povedlo, tak bylo krásné počasí jako je v pohádkách."