Muži A tým – mistrovské utkání

So 12.10. 15:30, Kostelec "A" – TJ Sokol Třebeš 4:1 (2:0)

branky: 4. Řehák, 42. Cvejn D., 49. Cvejn M., 64. Říha – 82. Štajer z PK

sestava FK Kostelec "A": Matoušek – Vodička, Kaplan, Klapal, Šrámek – Cvejn M., Říha (65. Cvejn J.), Kvasnička (77. Plocek M.), Jedlička (80. Ježek) – Cvejn D. (60. Plocek L.), Řehák (73. Sameljak)

sestava FK Vysoká nad Labem: Heřman – Tesař, Rederer (70. Franta), Hruška (70. Vlach), Kudrna, Štajer, Kosyak (65. Neugebauer), Kincl, Sobotka (62. Drapák), Ryšavý (65. Fischer), Krykorka 

diváků: 160

stadion: Městský stadion – Kostelec rozhodčí: Vítek – Franěk, Hlaváč

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam na TV.com zde

komentář – Milan Petřík, FK Kostelec "A": 

"Hned v úvodu se výstavně trefil z trestňáku náš "Toníček", ale na další branku jsme si museli počkat do 40. minuty, kdy se trefil Dan Cvejn. Mezitím krátce po sobě zazvonila tyč na obou stranách a šancí bylo málo díky těžkému terénu. Důležitý druhý gól jsme dali v úvodu druhé půle, kdy Matěj Cvejn šikovně přehodil gólmana hostí a dal zápasu klid, který obě mužstva využila ke střídání a v klidu se dohrálo. Pochvala pro hráče za zodpovědný výkon."

komentář – Vlastimil Krykorka, TJ Sokol Třebeš:

"Dnešní utkání se nám nepovedlo. Největším soupeřem nám byl kluzký terén, který nepřipouštěl akceleraci, ani změnu směru. Terén byl pro oba týmy stejný, ale my jsme se zbytečně nutili do složitých řešení, která prostě nefungovala. Daleko od standardu byla i bojovnost a hlad, touha změnit vývoj utkání. K tomu všemu tentokrát chyběl i kousek štěstí. Prohra proto byla zasloužená a my se s tím musíme směrem dopředu poprat."