Muži B tým – mistrovské utkání

Ne 6.10. 16:00, Kostelec "B" – Rychnov "B" 4:4 (3:1), 3:1 PK

branky: 9. Kubíček, 19. a 21. Cvejn D., 46. Forche – 22. a 84. Jedlinský Jak., 66. a 86. Čech

sestava FK Kostelec "B": Kozel – Jedlička, Forche, Horák, Ježek (71. Plocek O.), Vodička (81. Kytlík), Kubíček, Řehák, Cvejn D., Plocek M., Ševčík

sestava Rychnov "B": Holoubek – Pups, Novák, Ehl, Hanyk D. (24. Diblík), Bittner, Ullrich (62. Hanyk M.), Čech, Jedlinský Jak., Polívka (55 Jedlinský Jan), Hillebrand (67. Vavera)

diváků: 70

stadion: Městský stadion – Kostelec rozhodčí: Jindáček – Bogdan, Holman

zápis z utkání na IS.fotbal zde 

komentář – Milan Bořek, FK Kostelec "B": 

"Jak se dá nevyhrát vyhrané utkání v 90. minutě jsme dnes předvedli bravurně. Výborná první půle 3:1 a k tomu nedáš 3x tutovku. Začátek druhé půle zvyšujeme na 4:1, poté další sólo úniky a super šance nedáme a pak to začne. Absolutní nekoncentrovanost, lajdáckost a podlehnutí mysli, že se nám nemůže nic přihodit, NEPOCHOPITELNĚ JSME VYBOUCHLI v posledních dvaceti minutách! Soupeř vyrovnal a v 90. minutě nám pro offside nebyl uznán gól! Naštěstí jsme zvládli alespoň penalty po druhé po sobě. Celkově se na těžkém terénu hrál pohledný fotbal z obou stran a pro diváky padlo hodně branek."

komentář – Jakub Jedlinský, Rychnov "B":

"Nejhorší výkon našeho týmu co pamatuji! Hráč od hráče! Od začátku jsme tahali za kratší konec, a to dost výrazně. Domácím obrovsky pomohly posily z A mužstva, udělaly obrovský rozdíl. My narozdíl od domácích s matným, nedůrazným, místy až příšerným výkonem neměli ca do 60. minuty moc co nabídnout. Nicméně morál máme velkolepej 🙂 Domácí polevili a my toho dokonale využili. Bod jsme si za finiš zaloužili, víc ale ne! I když jsme chtěli před zápasem všechny, neudělali jsme pro to skoro nic. Příště lépe!"