Muži A tým – mistrovské utkání

So 28.9. 16:30, Kostelec "A" – FC Slavia Hradec 1:0 (0:0)

branky: 66. Říha z PK

sestava FK Kostelec "A": Matoušek – Vodička, Kaplan, Klapal, Šrámek – Plocek M. (80. Ježek), Řehák (78. Sameljak), Kvasnička, Plocek L. – Říha (91. Šeda), Cvejn J.

sestava FC Slavia Hradec: Lenihan – Šolc, Mottl, Brázda, Linhart, Černý, Chobotský (64. Havrda), Lán (58. Hloušek), Řezáč (80. Pulkrábek), Václavíček, Špaček

diváků: 150

stadion: Městský stadion – Kostelec rozhodčí: Žerovnický – Šiling, Klečka

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam na TV.com zde

komentář – Milan Petřík, FK Kostelec "A":

"Na těžkém terénu si mužstva moc šancí nevypracovala. Byli jsme přece jen nebezpečnější a zejména škoda za stavu 1:0, kdy jsme šli sami na branku a výsledek nepojistili. Pochvala celému mužstvu za bojovný a zodpovědný výkon!"

komentář – Josef Bouček, FC Slavia Hradec: 

"Pohyb všech hráčů na hrací ploše i přes správně zvolené obutí připomínal spíše parodii na Labutí jezero. A v hlavní úloze osoba AR 2, který celý zápas komentoval výkony hráčů na hřišti do momentu, než jeden z našich hráčů okomentoval jeho. Bohužel jsem se řídil jeho slovy ať se podívám na video. Podíval jsem se „pane Klečko“ a nebudete tomu věřit, ofsajd to nebyl !!! A tak to ukončím slovy pana Wericha, že „proti hlouposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá."