Muži A tým – mistrovské utkání

So 10.8. 17:00, Kostelec "A" – FK Chlumec n. Cidlinou "B" 1:4 (0:3)

branky: 54. Jedlička – 9. Veselský, 30. Pilař z PK, 31. Doležal, 90. Kycelt

sestava FK Kostelec "A": Matoušek – Vodička, Klapal, Kvasnička, Jedlička – Ježek (37. Plocek L.), Cvejn M., Říha (87. Forche), Cvejn D. – Cvejn J., Holman (81. Sameljak)

sestava FK Chlumec n. Cidlinou "B": Kukal – Černý, Doležal (73. Dušek), Prouza, Pilař, Vopátek, Kosař (82. Jánský), Kučera (64. Kycelt), Hartman, Veselský, Doležal

diváků: 165

stadion: Městský stadion – Kostelec rozhodčí: Franěk – Vítek, Šedivý

zápis z utkání na IS.fotbal zde 

komentář – Milan Petřík, FK Kostelec "A":

"Po nadějném úvodu jsme si nechali dát gól z rohu a celkově se těžko prosazovali. Další 2 branky nám moc nadějí nedávaly, přesto jsme do druhé půle vlétli a po 10 minutách mohlo být i vyrovnáno a tak se do konce zápasu čekalo, kdo dříve dá kontaktní nebo rozhodující branku. Nám se to nepodařilo a tak body putují zaslouženě do Chlumce a pan Ryba musí být spokojen."

komentář – Martin Firbacher, FK Chlumec n. Cidlinou "B": 

"O naší výhře jsme rozhodli v prvním poločase, když jsme pozorně bránili a vyráželi k rychlým brejkům z kterých jsme vstřelili tři branky. Po přestávce se domácí zlepšili, snížili, měli i další velkou šanci, ale tu neproměnili. Naopak my jsme měli rozhodnout dříve než v 90. minutě. Příležitostí k tomu bylo dostatek. Odjíždíme spokojeni, pochvala pro celý kolektiv."