Muži A tým – mistrovské utkání

So 18.5. 17:00, SK Jičín – Kostelec "A" 0:1 (0:1)

branky: 20. Cvejn J.

sestava: Matoušek – Vodička, Klapal, Kadavý, Šrámek – Ježek, Cvejn D., Cvejn M. (86. Vilímek), Jedlička – Šeda (72. Forche), Cvejn J.

diváků: 85

stadion: Jičín rozhodčí: Kánská – Junek, Šnajdr

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam utkání na TVcom zde

komentář – Miroslav Jeník, SK Jičín: 

"Prohospodařili jsme a lajdácky odehráli 1.pol.,po chybě před svým pokutovým územím jsme nabídli hostům vedoucí gól.Ve 2.pol. přišlo zlepšení v nasazení,bojovnosti,pohybu,ale útočná fáze a kvalita směrem dopředu byla slabá a nulová! Těžko se smiřuji s tím, že si myslíme, že něco přijde samo, že se soupeř porazí sám a my nebudeme muset nic udělat a jen zápas odehrajeme. Byli jsme po zásluze potrestáni, aniž by soupeř předvedl výborný výkon,čímž jeho úspěch nesnižuji,štve mě náš předvedený výkon."

komentář – Milan Petřík, FK Kostelec: 

"Neustálá marodka a "chlenské aktivity" nám po celé jaro dělají problémy se sestavou a tak patří poděkování hráčům B týmu, kteří je dnes zastoupili. V samotném utkání jsme v první půli hráli velmi dobře a krom gólu J.Cvejna další 2 šance nedali. Ve druhé půli už to taková krása nebyla, domácí přidali, ale kromě dobře kopnuté standartky si šanci nevypracovali. A tak díky organizaci hry Klapala a parádním zákrokům Matouška jsme výhru zaslouženě udrželi. Pochvala domácím za fér hru."