Muži A tým – mistrovské utkání

So 13.4. 17:00, Kostelec "A" – TJ Sokol Třebeš 1:0 (1:0)

branky: 26. Cvejn D.

sestava: Matoušek – Šrámek, Klapal, Kaplan, Jedlička – Cvejn D., Kadavý, Říha (76. Vodička), Řehák (80. Kvasnička), Plocek L. (46. Kollár) – Cvejn J. (87. Ježek)

diváků: 158

stadion: Kostelec – městský stadion rozhodčí: Beránek – Matějka, Nývlt

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam utkání na TVcom zde

komentář – Milan Petřík, FK Kostelec nad Orlicí: 

"Po více jak roce se hrálo v Kostelci, ale že by to byla pro nás výhoda bych neřekl. Začali jsme excelentně a hostům prakticky nepůjčili míč. Postupem času jsme se ztráceli ne velikém hřišti a soupeř se začal projevovat, své 2 šance však neproměnil. My svoji šanci bratří Cvejnů také nedali a nakonec ukopali výhru. Při zhlédnutí videa jsem padl na zadek za co červená karta !!!!! Veliké DÍKY hostům za pomoc při ošetření našeho 93 letého fanouška!! DĚKUJEME!"

komentář – Vlastimil Krykorka, TJ Sokol Třebeš: 

"Na nový kostelecký pažit jsme se těšili. Ale už v páté minutě byli naši hráči po třetí na zadku a tak odhalili zrádnost rovného , ale velmi kluzkého terénu. Pak následoval hodně laciný gól po teči centru obráncem. Ve druhém poločase jsme uchopili otěže hry do svých rukou, ale gól bychom dnes nedali asi ani do tmy. A tak odjíždíme – zcela zbytečně s prázdnou. Ale i takový je fotbal. Naštěstí i tak už můžeme spát klidně."