Muži A tým – mistrovské utkání

So 6.4. 16:30, SK Dobruška – Kostelec "A" 3:3 (1:1), PK 2:3

branky: 7. Cvejn D., 62. Plocek L., 69. Jedlička

sestava: Matoušek – Šrámek, Klapal, Kadavý, Jedlička – Cvejn D. (82. Ježek), Plocek L. (82. Plocek M.), Říha, Řehák, Kollár – Cvejn J.

diváků: 120

stadion: Dobruška – tráva rozhodčí: Dujsík – Junek, Tryzna

zápis z utkání na IS.fotbal zde záznam utkání na TVcom zde

komentář – Miloš Killar, SK Dobruška: 

"Dnešní utkání mělo slušnou úroveň, oba celky se přetahovaly o vedení až do samého konce. Remíza byla podle mě spravedlivá, šance na vítězství měly oba týmy. Penalty pak lépe zvládli hosté a odváží si navíc bonusový bod. My bychom mohli být spokojeni s faktem, že jsme ve čtyřech těžkých kolech v utkáních s týmy ze špice tabulky uhráli 7 bodů, rozhodující však budou duely s týmy "kolem nás". Hostům gratuluji k vítězství, divákům pak za účast, snad jsme nezklamali."

komentář – Milan Petřík, FK Kostelec nad Orlicí: 

"I přes problémy se sestavou jsme šli rychle do vedení, domácí však brzy srovnali. Aby nebylo problémů málo, tak se v souboji zranil Klapal a jen zásluhou našich "primářů" se mohl po 10 minutách vrátit zpět do hry. Ve druhé půli jsme si nechali dát lacinou branku po rohu, ale zlepšením jsme výsledek otočili. Před koncem utkání si vzal standartku Jakub Mikušík a vyrovnal. Při penaltách se "probudil" náš golman a vychytal bod navíc. Domácí hráli solidně a věřím že to zachrání. Dobrému zápasu přispěli rozhodčí."