Muži A tým – mistrovské utkání

So 9.6 10:15, FK Kostelec "A" – SK Jičín 4:0 (0:0)

Branky: 46. 51. 56. a 89. Hašek

Sestava: Matoušek (46. Ikizgül) – Vodička, Kaplan, Krupka, Kollár – Cvejn M., Plocek L. (46. Šrámek), Řehák (66. Kvasnička), Klapal, Cvejn D. (46. Cvejn J.) – Hašek

Diváků: 120

Stadion: Zdelov Rozhodčí: Svoboda – Vítek, Linhart

Zápis z utkání na IS.fotbal zde Záznam utkání na TVcom zde 

Komentář – Miroslav Umlauf, FK Kostelec:

"Z obou stran parádní zápas a to i proto, že se hosté nebáli hrát a jejich projev byl opravdu sympatický. Prvních 25 minut byl Jičín lepší a je nutno uznat, že jsme měli opravdu štěstí. Poté jsme ale přebrali taktovku hry a ještě do poločasu několikrát zahrozili. Tři rychlé Hašanovy góly po přestávce zápas rozhodly. Pochvalu zaslouží celý tým, stejně tak Zdelováci, jejichž přístup byl po celé jaro nadstandardní a i jejich práce stojí za tím, že nám poslední domácí zápasy takto vyšly."

Komentář – Miroslav Jeník, SK Jičín:

"Odehráli jsme herně velmi slušný 1. poločas. Bohužel, vstřelit branku je pro nás dlouhodobě neřešitelný problém, zde byly minimálně 3 jasné šance!! Ve 2. poločase jsme "zůstali v kabině" a hattrick Haška během 10 minut rozhodl o výsledku. Pak už se zápas jen dohrával, domácí si výsledek zkušeně pohlídali a naší chybou v samém závěru jsme připravili a naservírovali soupeři i čtvrtou branku!! Proto odjíždíme ostudně s debaklem."

Fotogalerie z utkání p. Tobišky zde