Muži A tým – mistrovské utkání

Ne 13.5. 17:00, FK Kostelec "A" – FC Vrchlabí 4:0 (1:0)

Branky: 15. Říha, 80. a 85. Jedlička, 83. Cvejn J.

Sestava: Ikizgül – Vodička, Kaplan, Krupka, Jedlička (85. Plocek L.) – Cvejn M., Klapal, Řehák, Kollár – Cvejn J., Říha (27. Kvasnička)

Diváků: 180

Stadion: Zdelov Rozhodčí: Šedivý – Vítek, Franěk

Zápis z utkání na IS.fotbal zde Záznam utkání na TVcom zde 

Komentář – Miroslav Umlauf, FK Kostelec:

"Zápas měl tři fáze, v prvním poločase jsme byli lepší a vypracovali si několik brankových příležitostí, bohužel jsme využili jen jednu. Start druhé půle nám moc nevyšel a 20 minut jsme tahali za kratší konec. Poté jsme se vrátili k naší hře a nakonec přidali další 3 branky. Chválu zaslouží celý tým, po druhé za sebou jsme byli hodně produktivní, super. Nebýt zranění Martina Jedličky, dopadlo pro nás vše naprosto ideálně, věřme, že se nepotvrdí nejhorší obavy."

Komentář – FC Vrchlabí:

"Zápas se odehrál plně v režii domácího týmu, byl silnější v osobních soubojích, a tím si vytvářel i brankové příležitosti. My jsme úplně prospali první poločas a dvacetiminutové vzedmutí v druhé polovině utkání bylo bohužel málo na úspěch. Další branky jsme obdrželi v závěru , když už jsme hráli vabank a pokusili se vyrovnat. Domácí toho využili ke vstřelení tří branek ve velmi krátkém časovém rozmezí. Gratulujeme domácím k vítěztví a musíme se prát dál o další body."

Fotogalerie z utkání p. Tobišky zde