Mladší žáci KP – finálová skupina 3.kolo

Neděle 16.4. – Kostelec.

FK Kostelec/AFK Častolovice   –   TJ Dvůr Králové     0 : 4 (0:2)

FK Kostelec/AFK Častolovice   –   FC Vrchlabí     4 : 2 (0:0)

Branky: Rojek Štěpán 2x, Hovorka Michal, Šupler Ondřej

Dnes jsme se poprvé na jaře měli možnost představit domácím fanouškům v Kostelci. Předchozí kolo v Jaroměři nám herně vyšlo a odehráli  jsme dvě velmi dobrá utkání, na která jsme chtěli samozřejmě navázat.

Bohužel náš výkon v prvním dnešním utkání byl snad nejhorší, jaký jsme v této kategorii dosud předvedli. Od začátku byl náš tým bojácný, zakřiknutý, nikdo nechtěl hrát a spíš jsme se na hřišti před sebou schovávali. Nepředvedli jsme prakticky nic z toho, co jsme se naučili a zápas jsme soupeři dobrovolně odevzdali. Naprosto zasloužené vítězství hostů.

O přestávce jsme se snažili kluky uklidnit a nějak pozitivně nabudit. A asi to zabralo. S Vrchlabím jsme od začátku konečně předváděli hru, kterou umíme. Kluci bojovali, dobře se po hřišti pohybovali a hlavně jsme dokázali podržet míč a nahrát si. Šance měly oba týmy, ale 1. poločas skončil bez branek. Ty začaly padat ve druhé polovině utkání. Brzy jsme šli do vedení, ale po dvou hrubých chybách v obraně jsme rázem prohrávali. Kluci ale chtěli vyhrát a tentokrát zápas nevzdali. Hra se rychle přelévala a my jsme dokázali 3x udeřit z protiútoků, které jsme velmi dobře kombinačně vyřešili. Celý druhý poločas jsme byli lepším týmem a díky tomu zvítězili.

Sestava:

Mitana, Cejpek – Jireš, Podolský, Hlaváček, Štěpánek – Hovorka, Rojek, Hojný, Šmída, Poledno, Lingr, Šupler.