Starší přípravka – KP turnaj Nový Bydžov

Neděle 29.5. 2016 KP skupina o umístění – Nový Bydžov.

Komentář – Miroslav Hovorka, trenér : 

FK Kostelec/AFK Častolovice   –   FC Olympia Hradec Králové     22 : 4  (9:4)
Branky: Kuzba 3x, Sejkora 3x, Šupler 3x, Hájek 2x, Kopecký 2x, Havel 2x, Kijonka, Podolský, Štěpánek, Šmída, Lingr, Miculyčová, Hlaváček
 
První utkání jsme měli od první do poslední minuty pod kontrolou. Měli jsme prostor a čas na kombinace, často jsme se dostávali do zakončení, soupeř korigoval výsledek po našich chybách v obraně. Spoustu gólových příležitostí jsme ještě neproměnili, takže jsme po poločasech 3:0, 6:4, 8:0 a 5:0 celkově vyhráli 22:4.
 
 
FK Kostelec/AFK Častolovice   –   Chlumec/RMSK Cidlina     16 : 15  (5:7)
Branky: Šupler 6x, Sejkora 3x, Kijonka 2x, Kuzba 2x, Kopecký, Šmída, Miculyčová
 
Po 15 minutové přestávce nás čekal odpočatý domácí celek, který je zároveň vedoucím týmem naší skupiny. A oproti prvnímu zápasu to bylo zcela jiné kafe. Za horkého a slunečného počasí se hrál rychlý a fyzicky náročný fotbal. Soupeř byl technicky vyspělý a po celý zápas nás každou akcí dostával do velkých problémů. To bylo zjevné především v poločase prvním, který jsme prohráli 5:7.
Kluci ale nic nezabalili a do druhého poločasu vstoupili s obrovskou chutí. Zápas byl jako na houpačce a skóre se neustále měnilo. V součtu všech branek jsme byli o jediný zásah úspěšnější a vyhráli jsme těsně 16:15.
 
Dnes musíme ocenit výkon všech 18 hráčů. Zvládli těžké klimatické podmínky a předváděli pěkné fotbalové akce a nasazení. I přes nepříznivý vývoj druhého zápasu se dokázali vždy zvednout a hlavně oproti minulému zápasu s Třebší nevypustili ani minutu herního času.
 

Sestava:

Modří: Cejpek – Lingr, Hojný, Šmída, Sejkora, Miculyčová, Štěpánek, Kopecký, Havel

Bílí: Vik – Podolský, Hlaváček, Kijonka, Šupler, Kokish, Izák, Kuzba, Hájek